HAARWERKEN VOOR VROUWEN MET TIJDELIJK OF LANGDURIG HAARVERLIES

Wat maakt een LiVage Zorgpunt in Katwijk uniek:

  • Persoonlijke begeleiding

  • Ook huisbezoek mogelijk

  • Maximale vergoeding

  • 100% klanttevredenheid

  • 3-5 werkdagen levertijd

  • Langdurige nazorg

CONTACTINFORMATIE

Knipboetiek Van Zuilen
Koninginneweg 14, 2225 HK Katwijk aan Zee
M 06 123 460 13 (ook WhatsApp)
E jolanda.van.zuilen@livage.nl

ER GOED UITZIEN, ONDANKS ALLES

Voor LiVage is uw wens om er goed uit te willen zien gedurende dit moeilijke proces de drijvende kracht achter onze dienstverlening. Van een zorgverlener mag u verwachten dat er begrip, kennis en ervaring is om u tijdens het hele traject te ondersteunen.

Binnen LiVage betekent het dat u door een gediplomeerde kapster met minimaal 10 jaar ervaring begeleid wordt. Zij heeft zich gespecialiseerd in haarwerken en u kunt vertrouwen op haar persoonlijke aandacht voor uw wensen met alle kennis die haar ter beschikking staat, waarbij uiteraard uw privacy gewaarborgd wordt.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij LiVage Haarwerken Katwijk kunt u op uw gemak en met alle persoonlijke aandacht die u wenst een keuze maken uit de mogelijkheden die onze ruime collectie van echt of synthetisch haar te bieden heeft. Samen met u worden 10 tot 15 haarwerken op model en kleur voor u uitgezocht en besteld. Reeds na 3 tot 5 werkdagen kunnen we de haarwerken passen.

Het gekozen haarwerk wordt voor u op maat gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke wensen. Al onze diensten zijn bij de prijs van het haarwerk inbegrepen. Uiteraard kunt u daarna ook bij ons terecht voor controle, onderhoud en styling.

HET LIVAGE ZORGPLAN

De ziekte kanker is zeer ingrijpend in iemands leven. De verschillende behandelingen die u daarbij moet onder- gaan kunnen uiterlijke veranderingen tot gevolg hebben. Een van die veranderingen kan tijdelijke haaruitval zijn. Wij begrijpen uw probleem en alle vragen en emoties die daar bij horen. Wij willen u graag ‘ontzorgen’ gedurende dit hele traject.

Het LiVage zorgtraject begint bij het persoonlijke kennismakingsgesprek, vervolgens samen oplossingen zoeken en producten kiezen die bij uw wensen passen. Wij geven ondersteuning bij het gebruik hiervan en langdurige begeleiding en nazorg tot uw eigen haar weer groeit.

STANDAARD KLANTEN BESTAAN NIET, DUS GEVEN WIJ OOK GEEN STANDAARD ZORG

LiVage Haarwerken is een landelijke organisatie die zich bezig houdt met het door heel Nederland verlenen van professionele zorg aan vrouwen met tijdelijke of langdurige haaruitval. Niet alleen zoeken wij met veel persoonlijke aandacht een geschikt haarwerk, maar wij geven daarnaast ook informatie over andere hoofdbedekkingen zoals sjaals, buffjes en mutsjes. Wij adviseren ook hoe deze op de juiste manier te gebruiken.

SPECIAAL MAATHAARWERK

Wilt u een haarwerk dat speciaal voor u op maat wordt gemaakt dan is de levertijd 8 tot 12 weken. Het maathaarwerk wordt door een gerenommeerd atelier op bestelling vervaardigd. Wanneer de gewenste levertijd niet haalbaar is stellen wij tijdelijk een alternatieve hoofdbedekking (buff/hoofddoekje) beschikbaar.

RECHT OP VERGOEDING DOOR UW ZORGVERZEKERAAR

Ook de aanvraag voor de vergoeding bij uw zorgverzekeraar nemen wij u graag uit handen. Alle zorgverzekeraars in Nederland bieden een basisvergoeding. Wanneer u aan- vullend verzekerd bent hebben sommige zorgverzekeraars nog een extra bedrag beschikbaar.

100% TEVREDENHEID, DAAR GAAN WIJ VOOR!

Naast het onderhoud van het haarwerk wordt er ook aandacht besteed aan de verzorging van de hoofdhuid. Kortom, LiVage Haarwerken biedt een totaalconcept waarin we de wensen zo goed mogelijk laten aansluiten op de diverse mogelijkheden.

WAARBORG VAN KWALITEIT, SERVICE EN VAKMANSCHAP

De SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisa- ties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een goed leverancier dient te voldoen.

Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan de gestelde eisen voldoen. Voor u betekent dit een waarborg voor kwaliteit, service en vakmanschap.